Noniin elikkäs aikataulu olisi tämmöinen, ilmoita jos tulee sen kanssa ongelmaa!; Minulle pitäisi postittaa yllätykset (ja palautuskuoret, muista että postimaksut kasvaneet!!) viimeistään maanantaina 14.1.07 (ilmoita jos et kerkeä) ja minä lähettelen takaisin päin heti kun olen saanut kaikki yläätyksenne ja kasannut niistä paketit! :)

Katson myöhemmin aikataulua tarkemmin kun tämä on nyt jo täynnä ! :))

 

Noniin, uusi swap idea tuli taas mulle enkä ainakaan muilla ole tälläista nähnyt, mutta en mene sanomaan että on juuri minun keksintöni! Elikkäs yllätysten swapissa jokainen osallistuja valitsee itselleen aiheen/jutun jota ei paljasta muille ja tekee juttuja niin monta kuin osallistujia on. Nämä aiheet/jutut voivat olla mitä vain, mutta sääntönä on että ne pitää olla ainakin osittain itsetehtyjä ja ei kovin paksuja ja painavia, ettei tulisi hirveät postikulut kaikille. Jutut voivat olla siis esim. kortteja (kaikkia eri tekniikoitahan on paljon,) atc-juttuja, koristeita, askareita, reseptikortteja, runokortteja, kyllähän ideoita on paljon kun mielikuvitusta käyttää!

Elikkä mukaan mahtuu 5 minun lisäkseni, eli jos tulee täyteen, osallistujia olisi 6. mutta yllätyksiä tehdään osallistuja määrän mukaan! Minulle sitten lähetetään yllätykset (eli jokainen tekee yhdenlaisia, tai siis kunhan ovat silleen samaasarjaa tms.) ja mukaan laitetaan kirjekuori jossa on postimerkit valmiina ja nimesi ja sitten kun olen saanut kaikilta osallistujilta yllätyksensä, kasaan niistä jokaiselle paketin, ja lähetän paluupostissa! Näin jokainen saa pienen yllätyskuoren! :)) Jos jokin juttu jäi epäselväksi, KYSY!! Ilmottautuminen päättyy 10.1.08 ellei aikaisemmin täyty! Sitten kun juttu on täynnä tai ilmottautumisaika umpeutunut, katsotaan milloin yllätykset pitää postittaa minulle, mutta ainakin viikko on sitten aikaa askarrella!

Nyt kaikki mukaan!! Ilmottautumiset tämän tekstin kommenttilootaan!

1.SariV

2.Sofianna

3.Minimamma

4.Reetta

5. Tiina T.

6. Starchild