Heips!

 Tulin just tähän koneelle sormet punasena, värjäsin just kaks wool kerää kool aideilla. toinen sinivihreeks ja toinen puna-lilaksi, nyt ne on tuol vessassa kuivumassa. Kuvasin kyllä pari kuvaa niistä, mut ne on nyt äitin kännykäs ne kuvat, enkä jaksa nyt niitä käydä siirtelee ja muokkaa oikeen kokoseksi. Oon jo aika monta kerää värjäilly noilla kool aideilla, ja täytyy sanoa että tosi kivaa puuhaa on! "Eihän tässä nyt mitää kumihanskoja tarvita" ja aina sormet on millon missäkin värissä pari päivää. Niitä kuviakin oon ottanut, mutta koneelle en oo saannu niitä siirrettyä.

Yksi puna-oranssi värjäämäni lankakerä on päässyt jo käyttöön, teen nimittäin pientä pehmolelua pikkusiskolleni joululahjaksi. Rakastan sitä lankaa josta teen sitä, se onnistu ihan sika hyvin vaikka ite sanonkin!

Pitäisi aloittaa tekemään toista tossua äidille, toinen on jo valmis, ja sen toisenkin olen jo aloittanut, mutta se on nyt pari päivää vaan lojunut puikoilla.Teen niitä sellasia tossuja jotka tehdään ihan neulepuikoilla yhdestä kappaleesta. Ohje on jostaan vanhasta Novitan joulu/talvi numerosta, jonka lainasin kirjastosta.

Askartelun suhteen on ollut aika hiljaista, ja varmaan nyt taas vähä aikaa onkin, mulla on sormet niin kuivat, että niissä on syviä haavoja jotka vuotaa verta. Kyllä, kyllä rasvaan paljon ja kaikkea mahdollista, mikään ei vain tunnu auttavan... Niin niitten sormien takia en ole hirveästi mitään pystynyt tekemään, kun hyvä että kynä pysyy koulussa kädessä. Askartelukerhon koru/helmipakettikin tuli mutta niitä en voi edes ajatella tekeväni, kun sormilla ei saa pinsettiotettakaan...Tosi inhottavaa! Mutta kyllä kaikki deco asiat ja muut onnistuvat ja menevät niinkuin on sovittukin! Looks like me -decossa on vielä rutkasti tilaa!!

Tänään olinkin kokopäivän liikenteessä. 8-12 Koulussa, siitä sitten suoraan kummi-tädille siivoomaan, pyyhin pölyt, imuroin, pesin lattiat, pöllytin matot yms. yleissiivousta. Sain vähän taskurahaa. Sitten tädillä oli kosmetologi ja kampaaja, ja sehän raahas mut mukaan seuraneidiksi, olihan se ihan kivaa sinäänsä..:D No sitten noin kello 18 päästiin sieltä kampaajalta, ja ajettiin meijän kautta (hain lompakon ja täti esitteli äiteelle uusia hiuksiaan) ja sitten mentiin Anttilassa käymään. Anttilasta sitten ostin kaikkea ihanaa! Ostin ýht. 650g lankaa! Ostin poistosta jotain julia lankaa, ja jotaan Fleuria, kumpaakin yhden kerän (50g per kerä) ja kumpikin kerä maksoi vain 50 senttiä! Sitten poistossa oli sellaista ihanaa Fiestaa, ostin yhteensä 200g eli kaksi kerää sellaista ihanaa liila sävyistä(yht.5euroa)ja ajattelin tehdä vaikka jonkun pienen ihanan laukun tai jotain vastaavaa. Yhden ison kerän 7veikkaa valkoista ostin, ja valkoista huopanen lankaa yhden kerän, ja lopuksi vielä kaksi valkoista kerää woolia. Ne woolit just värjäsinkin. Sellanen vaan että kun vyyhdetin sitä toista kerää, nii se oli siel lopus ihan solmussa ja solmussa, ei ollu hirveen kivaa...

Ainiin, ostinhan minä tiimarista tummanvihreitä kierreantiikki kynttilöitä 12kpl. Rakastan kynttilöitä, voisin taas joku päivä niitä itse tehdä. Joulumyyjäisiäni varten olen parina viime vuonna tehnyt, ja kivaa hommaa on, joksenkin sotkuista jos se valupurkki sattuu sulamaan.... :D Kyllä vissiin pari vuotta sitten tein kynttilöitä suoraan pilttipurkkeihin, joista olin poistanut etiketit ja sitten siihen lasiin maalannut jotain jouluaiheisia kuvia. 

Koulussa on ollu aika rankkaa, ku kieliä nyt samassa perioidissa, ei oikein jaksasi. Mutta onneksi torstaisin on sentään valokuvausta, rakastan sitä! Musta on tosi kiva tehdä pimiössä fotogrammeja, ja kuvata kaikkia yksityiskohtia tavallisista asioista järjestelmäkameralla. Opettaja sano, että opetellaan myös ite ihan filmi kehittämään, aika jännää :p Mut vaikka toi valokuvaus onkin ollu kivaa, silti aika rankkaa on, koska oikeesti joka päivä on kieliä koulussa. Kohta miä varmaan puhun enkun tunnilla ruotsia ja toisin päin. En yhtää ihmettelis.. Oikeesti tää perioidi on niin bebast ku joka päivä, enkkuu, ruotsii, äikkää ja fysiikkaa... Sit viel raivostuttaa ku fyysikan ope on muuttun ihan oudoks, ennen se oli ihan ookoo ja sillee ihan lepposa tapaus, mut nyt se on hirvee tiukkis ja koko ajan valittaa ihan kaikesta, siis silleen että se melkee ite keksii puolet ja sit raivoo kaikesta, siis kyl miä ymmärrän jos asiasta sanoo, mutku se sanoo ihan oudoista asioista. Mulla varmaan laskee fysiikka 9:tä 6:seen... Kaikki varmaan aattelee,että onpas mullakin suuret murheet, mut okei, ei toi niin isoo oo, mut silti aika rasittavaa pitemmän päälle. Muutenkin ollu vähän haikee olo ku ollu kokoajan tollanen sateinen ilma, miäkii olin märissä tennareissa koko tän päivän. Kokoajan on ihan harmaata ja sataa.....aaargh!

Postcrossing harrastus on edennyt ihan hyvin Usaan on korttini menny perille, samoin saksaan, portugaliin ja alankomaihin. Tänään kävin usaan lähettämässä toisenkin. Kiinaan ja Japaniin on nyt menny jo vajaa pari viikkoa, saa nähä saapuvatko ollenkaan, niin outoi ne osotteet oli. Varsinkii se japanin.. Eilen tuli sitten mulle eka kortti, se oli Portugalista. Oli tosi kiva yllätys rankan koulu päivän jälkeen :)

Mummo laitto eilen illalla viestiä että laitto mulle vähän askartelu rahaa, ja kävinkin jo eilen illalla ostamassa kauneimmat joulun käsityöt lehden, ja sitten mulla jäi vielä tilille rahaa :P Pitää varmaa käydä jotaa askartelu juttuja ostamassa. Paitsi nyt on kyllä viikonloppu täynnä, sunnuntaina on vanhemman pikkuveikan synttärit, täyttää 8 vuotta.

Joo mut nyt mun vissii pitäs mennä jo..

No hyvää yötä teille! <3