Tänään opettelin sitten virkkaamaan. Ei se ollu ees vaikeeta, niinkuin luulin! Mitään hirveen vaikeita en vielä ymmärrä, mutta siis kyllä nyt noi perusjutut menee :) jee :D

Äsken alotin tekemään legs-pupua valkosesta huopanen langasta, mutta noh, puikkosuositushan on 7-8 ja minäpä tein sitten 4mm puikoilla....kaulakavennuksiin asti meni jotenkuten, sitten meni hermot ja purkasin koko aikaansaannoksen. Mulla kun on vielä sen verran huonossa kunnossa nää sormet, että huhhuh, liian pientä oli..

nyt ois tarkotus alkaa vyyhdittämään tota 150 gramman valkosta seiskaveikkaa kahteen osaan, ja sitten varmaan koolaamaan vaan. Ens viikolla varmaan tilaan isot puikot ja koukun, ja jotaa niin pääsen tekee vähän enemmän juttuja. mulla ei nimittäin oo  ku 4½ isoimmat puikot tai siis on mulla yhet 7 kokoset neulepuikot, mutku se toinen on poikki ja en yhtää tiiä missä siihen ois se katkennu osa, joten ne on ihan turhat.. sitten löytyy 4 ½ neulepuikot, 4 mm sukkapuikot, 3½mm neulepuikot ja 4 mm virkkuukoukku. Noitapuikkoja oikeesti pitäs saada lisää, varsinkii niit isokokosempia.

Mutta nyt miä lähen vyyhdittämää tota lankaa, morjesta!

muistutukset;

Looks like me! -deco

Atc swap aiheella Kaunis/ruma

Joulukalenterista puuttuu 6 luukkua!!