Tässäpä nyt kuvia vaihdoista joissa olen olut mukana :) 1055331.jpg

Tämä tuli Tanjalta, kiitos paljon, aivan ihana!! (eikös vaan, anteeksi jos erehdyn, niitä tuli putkeen noita lähetyksiä niin monta etten enää meinaa edes muistaa ;D) Oho, kuvahan on väärinpäin :o No jokatapauksessa suurin osa materiaalista on jo käytetty, innostuin askartelemaan joulukortteja :) Joita onkin jo 50 tehtynä :p

1055338.jpg Tämä ihana paketti tuli Nannukalta, kiitos tosi paljon! Ihania tarroja, papereita, servettejä, nauhoja, kuvia yms...!! Näitäkin olen jo paljon käyttänyt ja suuri ilo näistäkin ollut! Toivottavasti Nannukka saa oman paketinsa piankoin, perjantaina sen postitin :) Ja toivottavasti se tuo sinulle iloa!

1055332.jpg Tämä tosi muhkea paketti tuli Sofiannalta! Kiitos sullekin vielä tosi paljon, noista onkin ollut iloa, paljon niitäkin myös olen jo käyttänyt :p!! Samalla postitettiin 10 atc.tä joista oltiin jo etukäteen sovittu :p tässä vielä ne ihanuudet;

1055334.jpg

1055336.jpg

Kattokaa ku oon saanut taas niin loistavia kuvia otettua että..! Mutta aivan tosi ihania kortteja o!

Aiheena oli siis; keiju,eläin,vapaa,vintage ja sarjishahmo

1. Joulu
2. Ystävät
3. Kukka/kasvi
4.Julkkis
5. Tarjous
 
Kortit ei kyl nyt oo missään järjestyksessä :D Sain myös yhden ylimääräisen kortin kun oli kuulemma mennyt pieleen vaikka musta se oli ihana!
 
Jeps, mitäs muuta...? No tänään tuli postissa ihana palkinto Kirsi-Marjalta, kuvaa en ehtiny siitä vielä ottamaan, nääkii kuvat on jo aikasemmin otettuja siis kiitos siitä!! Kuvan laitan myöhemmin :)
Tänään aamulla mulla sitten oli lääkäri ihan ihotautipoliklinikalla näistä sormista ja jaloista ku ovat niin huonossa jamassa, nii nyt aletaan sitten kunnolla tutkimaan että mikä oikein mättää, kohta 6 vuotta kuitenkin vaivanneet, lääkärissäkin ollaa käyty, kaikki vaa sanon että rasvaa, mutku ei se oo auttanu :( No onneks nyt se lupas et hoidetaan nää kuntoon :) ! Noh eikai tässä nyt tällä erää muuta? Moi!