Moikka!

Nyt vähän tulin päivittämään kun nopeasti kerkeän :)

Elikkä elikkä tällä viikolla tuli aivan ihana, muhkea paketti Sofiannalta! Mukana oli myös vaihto atc.t 10kpl+1extra, oli kuulemma pieleen mennyt, musta se oli hieno. KIITOS!! Niin ja tämä kuori oli siis täynnä askartelmatskua (minimamman vaihto). Sitten tuli joulukalenterin luukkua, ja aivan ihanat ja muhkeat paketit tulivat sekä Tanjalta ja Nannukalta (swap kuoret siis) KIITOS KUMMALLEKIN!!! Kuvaa laitan hetikun pystyy :)

Tänään kävin ostoksilla, ostin kaksi pipoa ja lapaset, mustat ihanat paksut, toisessa pipossa on lippa :p <3 Samoin kävin ostamassa ääriviivatarroja ja korttipohjia. Sitten ostin anttilasta ISON paketin/laatikon joka oli täynnä tarroja, makso vaa 3,95€! Sitten ostin isäpuolelle isänpäivälahjan, vähän namia, ja kai jotain muutakin. Sitten kävin postissa, lähetin kirjeitä 9kpl (joulukalenterin luukkuja, yksi vaihto kuori ja yksi kirje)ja kävin hakemassa monitoimilaitteen (skanneri, kopiokone, tulostin) joka ostettiin äitin kanssa puoliksi, ja samassa paketissa tuli päättymätön tarina 1 ja 2 :P

Tänään sain Tiialta anna hyvän kiertää palkinnon ja arvonta voitto mutta arvatkaas vaan, kun innostuin tekemään urakalla joulukortteja, sainko otettua kuvaa nisstä ennen kuin osa oli jo käytetty :D KIITOS TIIA!!

Mutta nyt meen auttaa äitii skannaamaa kuvia. Anna hyvän kiertää mahtuu vielä 3!