nostetaampa vähän! Älkääkä unohtako arvontaa :D

Kun pistin Tea Time-kuoren ilmoituksen oli mulla mielessä toinenkin samantyyppinen idea ja koska Tea Time on noinkin suosittu, päätin pistää tämän heti tähän perään.

Elikkäs juttuhan on muuten sama kuin Tea Timeissa, mutta nyt ei kuori olekkaan tee kuori, vaan makeiskuori :P Laitan kuoreen/pussukkaan/minkä nyt valitsenkaan jotain makeisia(esim.tikkareita jne.) ja kuori lähtee ensimmäiselle. Ensimmäinen ottaa monta haluaa, mutta laittaa aina 2 enemmän kun on ottanut esim. otat 5makeista, laitat kuoreen 7 makeista. Osallistuja rajaa ei ainakaan toistaiseksi ole, mutta ainakin 2 pitää osallistua minun lisäkseni, jotta kuori lähtee liikkeelle. Ilmottautumisaikaa on Keskiviikkoon 19.12 kello 21.00 asti.

Ja koska siis ensiviikolla on joulupyhät, kuorta saa pitää pyhien yli jos muuten ei ehdi, mutta sitten myöhemmin olisi suotavaa pitää kuorta 3 päivää, mutta ihan maximissaan 7päivää. Jos sinulla on kuori ja tiedät ettet ehdi postittaa sitä tuona aikana, ota yhtetyttä, niin sumplitaan asia jotenkin.

Ilmoittautumiset kommenttilootaan ja sähköpostiini osoite, jossei minulla sitä vielä ole.

ja huom. jos sinulla on jotain allergiaa, laita siitä sähköpostiini, niin se voidaan huomioida, eikä sen takia tarvi jättää osallistumatta :) !

Nyt vaan kaikki makean ystävät mukaan ;P

Mukana ovat;

1.Starchild

2. Laydylime (osoite on) (sweet timen viettänyt)

3. Saher (osoite on) (sweet timen viettänyt)

4. Sofianna & Minimamma (osoite on) (sweet timen viettäneet)

5. Kati (osoite on) (sweet timen viettänyt)

6. Arja (osoite on) (sweet time viettänyt)

7. Reetta (osoite on) (sweet timen viettänyt Sofiannan ja MiniMamman:n kanssa)

8. Iitaliini (osoite on)

9. Piia (osoite on)

.......