Iltaa!

Kasari deco lähti sitten tänään liikkeelle :) Kiitos niille muutamalle jotka vaivautuvat ;D

Mutta nyt tulisi heti perään uusi ilmoitus.

EDIT 5.11!! Elikkä siis deco lähtee matkaan, decoa ei kontaktoida, ja jokainen tekee saen sivu määrän minkä on ilmoittanut. mutta siis niin että esim. Touho on ilmoittanut tekevänsä yhden sivun, tekee hän sen ekalle valkoiselle sivulle, vain sille puolelle jne, ymmärsittekö? eli ei tehdä (ellei ole luvannut tehdä kahatsivua ja ne osuvat samalla sivulle, eripuolille) sivua kummaltakin puolelta, vaan seuraava tekee mahdollisesti sen, äh tajuuks tästä mitään? no siis, decossa on 15 sivua, sen mukaan teette, järkeä peliin :DD

(Edit. 9.10.2007 muokkasin vain hiukan decon varsinaista nimeä, mikään ei silti muuttunut!!)

Laittaisin nyt decon liikkeelle nimellä Looks like me! Eli tämä deco on vähän niinku aiheeton jos niin haluaa ajatella, eli deco sivusi saa sisältää mitä vain, mutta kuitenkin jotain mistä sinä pidät tai mikä kuuluu elämääsi tai jotain vastaavaa.

Osallistumisaikaa on 27.10.2007 asti, Deco lähtee liikkeelle VAIN jos ainakin 5 ottaa siihen osaa, mutta maksimi osallistuja määrä on 20. Voit itse päättää teetkö 1 vai 2 sivua, ilmoitat vain osallistuessasi. Ilmoitukset sähköpostiini ja mukana osoite,jos epäilet ettei minulla sitä ole.

Decoa olisi suotavaa pitää itsellään max. 2viikkoa.Decoa ei tarvitse kontaktoida, eli voit käyttyää erilaisia pintoja, nappeja, nauhoja yms.

Osoitteet pysyvät vain meidän kesken, niitä ei jaeta ulkopuolisille.

Decon koko on A5 eli taitettu A4.

Osallistujat;

1.Starchild (osoite on) 2sivua (tehty!)

2.Tiia (osoite on) 2sivua (valmis)

3.Touho (osoite on) 1sivu (valmis)

4.Tiina T (osoite on) 1sivu (valmis)

5. Ritva P (osoite on)1sivu (valmis)

6.Jenska (osoite on)1sivu (valmis)

7. Piki (osoite on)2 sivua (valmis)

8. Tytti (osoite on) 1sivu (valmis)

9. Tristesse (osoite on) 1sivu (valmis)

10. Sofianna (osoite on) 1sivu

11. Minimamma (osoite on) 1sivu

12. Kati (osoite on) 1sivu