Aika se vaan menee, mulla on kokoajan hirvee väsy ja kiire ja sählinki. Ihanaa postia olen saanut, kaverille kaulahuivi vaihdossa ihanan kaulaliinan, vitsi se on niin suloinen!! sellainen ihana eläin, missä on pää, jalat ja häntä ;P <3

Atc kortteja olen tehnyt ja saannut, oikeen amerikasta saakka, 4 ihanaa korttia ja kaikkea extraa, kiitos tytti kun autoit! :)) Ja atchurahduksesta tuli 18kpl ihania kortteja!

Kauheasti en ole ehtiny askartelemaan, just noita kortteja. Koulussa sen verran rankkaa, mutta nyt alkaa vähän hellittää :) Kuvia en saa nyt laitettua, kun kamerasta on patterit loppu, ja arvaatte varmaan että muistanko ikinä niitä ostaa ;)

Kaikki viikkohaastetkin on nyt parinviikon aikana jäännyt, mutta nyt pitää ottaa itseään niskasta kiinni! :p

mutta hei, Stamp time lähtee matkaan maanantaina, viikolla oli se jo tarkotuslaittaa,mutta en kerennyt :( ja sitten lempiruoka decoon pitäisi saada osallistujia, niin saataisiin sekin liikkeelle!

Mutta hei! Jotain hyvääkin.  Nää mun jalat ja kädet, siis iho, on alkanu parantumaan ihan hurjasti! Mullahan todettiin tosa hiljattain vilja-allergia, muuta oireita ei tuu ku iho oireita :o nyt kun on ollut viljattomalla dietillä niin iho on lähten paranee, ja kunnon rasvojakin on nyt kaapit täynnä :) Mutta se, miten joka paikassa on sitä viljaa! kun keliaatikot saa syyä yleensä sitä tärkkelystä, mutta minä kun en saa edes sitä! Oikeastaan mitään karkkipusseja en saa enää syödä, ainoita taitaa olla ranskan ja amerikan pastilit, mariannerakeet ja pätkis minibites :/ ainakin fazerin osalta.. jo joitain pandan suklaalevyjä saan :P ja onneksi hirveästi pystyy nykään tekemään ruokia viljattomiksi, kaikilla maissi,tattari,riisi tms. seoksilla :)

Mutta nyt täytyy tästä taas mennä, heippatirallaa, yritän taas nyt ehtiä useammin tänne blogimaailmaan! :)